Set Cadou Baylis & Harding Escape Cherry Blossom & Jasmine 5 Piece Set - Gel de Dus 300ml

Comanda online Set Cadou Baylis & Harding Escape Cherry Blossom & Jasmine 5 Piece Set – Gel de Dus 300ml, Spumant de Baie 300ml, Crema de Corp 100ml, Sapun 150g, Burete de Baie si ai parte de livrare in timp cat mai scurt la adresa mentionata. Viata este mai simpla si mai fumoasa atunci cand alegi sa achizitionezi produse Baylis & Harding la cele mai avantajoase preturi.

VEZI PRET

Caracteristici Set Cadou Baylis & Harding Escape Cherry Blossom & Jasmine 5 Piece Set – Gel de Dus 300ml, Spumant de Baie 300ml, Crema de Corp 100ml, Sapun 150g, Burete de Baie:

Categorie: Cadouri pentru cei dragi
Subcategorie: cosmetice Baylis & Harding
Brand: Baylis & Harding
Id Produs: 10741

Evita sa stai ore in sir plimbandu-te prin magazinele fizice si cumpara produse pentru ingrijire Baylis & Harding online, vei gasi cea mai bogata oferta. Pe site iti propunem o gama diversa cu cei mai renumiti producatori la cele mai accesibile preturi din online.

Brand-ul Baylis & Harding este unul ce a reusit sa isi castige rapid notorietatea in domeniul produselor cosmetice, iar acest aspect se datoreaza atat calitatii exceptionale a acestora cat si preturile pe care le practica la astfel de cosmetice marca Baylis & Harding.

Iti recomandam sa cumperi online Set Cadou Baylis & Harding Escape Cherry Blossom & Jasmine 5 Piece Set – Gel de Dus 300ml, Spumant de Baie 300ml, Crema de Corp 100ml, Sapun 150g, Burete de Baie la pret bun.

Magazin: esteto


S-ar putea sa te intereseze si: